top of page

Onderzoek 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

LinkedIn profielfoto.jfif
Inside Greenhouse
Dashboard

Projectleider 

Weerbare Plant

Onderzoek in de praktijk

Bent u op zoek naar een projectleider om weerbare plant innovaties in de praktijk te toetsen? Met mijn kennis en achtergrond kan ik onderzoeksprojecten opzetten, begeleiden en evalueren. Ik neem graag met u de mogelijkheden door voor maatwerk op uw eigen bedrijf.

Ontwikkeling weerbaarheidstest

Krachtmeting voor ziekten en plagen met eigen plantmateriaal

Als er geen natuurlijke infectiedruk is, wil je toch graag weten hoe weerbaar het gewas is tegen een ziekte of een plaag na een bepaalde behandeling met plantversterkende producten, voedingsbehandeling of aangepaste klimaatstrategie. Ik neem graag de mogelijkheden door die er zijn om planten of bladmateriaal te toetsen tegen specifieke ziekteverwekkers.

Data analyse ziektemonitoring

Sturen met inzicht

Soms verzamel je als bedrijf veel gegevens over ziekten- en plagendruk om de gevoelige momenten van het gewas te monitoren. Toch valt het niet altijd mee om daar duidelijke relaties uit te halen en vervolgens acties aan te koppelen. Statistische verwerking van verzamelde data van ziektemonitoring kan meer inzicht geven in verbanden tussen ziekte en klimaat- of bemestingsgegevens.

bottom of page